Kezdőoldal Magunkról Elérsz minket Vendégkönyv Partnerek/Hírdetések VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK!
Keresés a termékek nevei között:
Ha bármilyen kérdésed, észrevételed vagy problémád lenne a webáruházzal kapcsolatban,
kérjük írd meg nekünk!

Webshop
Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Márkanevek

A honlapon szereplő márkanevek és védjegyek kizárólag az ezeket bejegyző cégek tulajdonát képezik.

Adatvédelem - Személyes adatok

Fontosnak tartjuk az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartását és biztonságának megőrzését. A honlap bizonyos részeihez (tipikusan a megrendeléshez) való hozzáférés a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.

A regisztráció során arra kérünk, hogy részünkre olyan információkat adj meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Az adataid harmadik félnek semmilyen indokkal nem adjuk ki. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogjuk az adataid kezelni és nyilván tartani. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adataid semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. Az általad szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárunk.

Biztonság

A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Felelősség

A honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért nem vállalunk felelősséget.
BioJuice - Cím: 2319 Szigetújfalu - Tel.: +36 70 314 2962 (Hétfőtől - Szombatig 09-20 óra között)
Telefonos egyeztetés szükséges !
Minden jog fenntartva © 2007 ‌ jogi nyilatkozat