Kezdőoldal Magunkról Elérsz minket Vendégkönyv Partnerek/Hírdetések VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK!
Keresés a termékek nevei között:
Ha bármilyen kérdésed, észrevételed vagy problémád lenne a webáruházzal kapcsolatban,
kérjük írd meg nekünk!

Webshop
Garden Őszibarack alma - Újdonság
Kiszerelés: 5 L
A gyümölcs segít a légzőszerv nyálkahártyáit egészségesen tartani

tisztítja a húgyutakat, vizelethajtó hatású

A-, de B1-, B2-, PP-, C-vitamin
káliumot, nátriumot, kalciumot, vasat,mangán,Magnéziumot, foszfort tartalmaz.

2400 Ft
Mennyiség:


Segít a bőr ellenálló

képességének növelésében, pozitív hatást fejt ki a tüdőre is, a hörgők és a nyálkahártya ellenállóbbá válik általa

nagyon hatékony méregtelenítő. Fogyasztása kifejezetten ajánlott városlakóknak, és azok számára is ajánlott, akik a környezet káros hatásának kitéve végzik munkájukat.

Gyümölcsöt tehát főétkezés után legalább három órával ajánlatos fogyasztani.
serkenti a vastagbél mozgását

Fogyasztásától elmúlhat a várandós nők reggeli hányingere


Tápértéke:

Kevés olyan gyümölcs van, amely több magnéziumot tartalmaz, mint kalciumot. Az állítások szerint az lenne az ideális ha minden növényben több lenne a magnézium, mint a kalcium, mert akkor jobb lenne ennek a két elemnek a felszívódása és a test jobban megtartaná, kisebb lenne a kalcium veszteség. Az őszibarackban sok a boron is, valamint a kálium, így joggal mondhatjuk, hogy az izmok és a csontok ellátója.

Gyógyhatása:

Az őszibarack ásvány és vitamin tartalma jó hatással van az egészségünkre. Sok A és C vitamin van benne, kálium boron és elég nagy mennyiségû szelén. Boron tartalmának köszönhetjük különleges adottságát, hogy emeli a férfi és női hormon szintjét a vérben,

Természetes antioxidáns.

Az őszibarack A és C vitamin tartalmából következtethetünk, hogy kitûnő antioxidáns. A béta karotin együttmûködik a C vitaminnal, valamint tartalmaz szelént is, ami maga is rákellenes anyag, tehát hormon kiegyensúlyozó tevékenységet végez. Így emeli az ösztrogen hormont a vérben a változó korban levő nőknél is.

Tisztítja a szervezetet:

A táplálékunk az egész testre hat, úgy az építő jellegével, mint romboló hatásával. Az őszibarack gyógyító hatása az egész testre kiterjed. A vér tisztítása, a test tisztítása. A főbb szervek is a máj, a szív, a tüdő, a vesék könnyebben gyógyulnak, ha tiszta a vér.

Tisztítja a bőrt:

A bőr tisztítása nem könnyû feladat, különösen a szennyezett nagyvárosban, ahol a bőr tisztítása szintén az egész testre vonatkozik. Az őszibarackban levő A és a C vitamin közös munkájának eredménye, hogy nagyobb az ellenállás a pattanások kifejlődésére és ellenállóbb a bőr a betegségekkel szemben. A nap hatásának is jobban ellenáll, valamint a sebesült bőr hamarább begyógyul.

Tisztítja a tüdőt:

Az ásványi sók és az A vitamin lehetővé teszik, hogy gyógyítólag hat a tüdőre az őszibarack. Az A vitamin hatására a hörgők és a nyálkahártya kevéssé ingerlékeny és nagyobb teherbírással rendelkeznek. Az A vitamin ugyanis befolyásolja a nyálkahártyák mûködését és hatással van a légzőszervi megfázás tüneteire. Különösen a szennyezett levegőjû nagyvárosokban van szükség a vitaminos táplálékra a tüdőtakarítás szempontjából. A gyümölcs segít a légzőszerv nyálkahártyáit egészségben tartani.

Száraz bőrre:

Ugyancsak a nagyvárosi környezet levegője ostorozza naponta a bőrt és halmozza el mérgező anyagokkal, ami a kiszáradással sietteti a korai ráncosodást. A száraz bőrre legjobba természetes anyag pakolás, amely tele van A és C vitaminnal. Az őszibarack kitûnő arcpakolás, a bőr megtisztul, rugalmasabbá, fiatalosabbá válik.

Székrekedésre:

A fő étkezés idején keményítő vagy fehérje táplálék után nem tanácsos gyümölcsöt, különösen édes gyümölcsöt fogyasztani, mert mire a fő étel megemésztődik, az étkezés végén fogyasztott gyümölcs bomlásnak indul a gyomor szájában. A szeszes gyümölcs összetétele egészen más, mint amivel el akartuk látni szervezetünket. Legjobb a fő étkezés után két három órával fogyasztani a gyümölcsöt, akkorra a gyomor kiürül és teljes erővel a könnyen emészthető gyümölcsre összpontosíthat. Ezzel az aktív munkájával az egész emésztési folyamatot befolyásolja. A belekben a gyümölcs utoléri az étel maradványait és magával sodorja megakadályozva a székrekedést.

Folyadék szorulásra:

Az őszibarack tisztítja a húgyutakat, valamint vizelet hajtó. Az őszibarack ugyanis nemcsak az emésztésre hat serkentőleg, hanem ösztönzi a víz kiválasztását is. Ha pedig kúraszerûen fogyasztjuk a gyümölcsöt vagy a levét, hozzásegít ahhoz, hogy a szervezetünk bármely pontján felgyülemlett folyadéktól megszabaduljunk. A legszembetûnőbb számunkra a szemek alatti táskásodás. Ha megpuffadt a bőr a szemünk alatt, bizonyosan a vesénk kiválasztásával van baj. Ilyen esetben ajánlatos jobban odafigyelni az étkezésünkre, illetve egy hathetes vízhajtó kúrát kellene végigcsinálni akkor, amikor valamely vízhajtó gyümölcsnek van az idénye. A vese nagyon elfárad az idős korra, ezért minél több segítséget kell nyújtani neki.

Sugárzás és vegyi szennyezés tisztítására:

Az őszibarack tisztítóereje nagy. Képes a testet megszabadítani a felgyülemlett vegyszertől, valamint a kisugárzásos szennyeződéstől. Ez főleg azoknak szól, akik rádiótelefont és komputert használnak. A komputer kisugárzást a szoba növényei is ellensúlyozhatják, különösen a kaktuszfélék. A nagyvárosi lakásokban egyébként a szobanövények a kintről beáradó szennyeződés 20-30 százalékát is képesek elnyelni. Fogyasztás szempontjából, ha a gyereknek komputere van, vagy valakinek a munkahelyen, ajánlatos minél több A vitaminban bővelkedő gyümölcsöt fogyasztania.

Atherosclerosis:

A test többszöri megtisztításával meg is előzhetünk egyes betegségeket. Így az érrendszeri betegségek és a többi önpusztító betegségek nem fejlődnek ki, ha gyakran fogyasztunk gyümölcsöt, és odafigyelünk táplálkozásunkra. A vitaminokkal és ásványokkal éberen tarthatjuk az immunrendszerünket, valamint segítünk megszabadulni az oxigén szabadgyököktől.


Tüdőre is pozitív hatást fejt ki: Az A vitamin hatására a hörgők és a nyálkahártya kevéssé ingerlékenyek és nagyobb teherbírással rendelkeznek.

BioJuice - Cím: 2319 Szigetújfalu - Tel.: +36 70 314 2962 (Hétfőtől - Szombatig 09-20 óra között)
Telefonos egyeztetés szükséges !
Minden jog fenntartva © 2007 ‌ jogi nyilatkozat